http://www.mobilsuli.hu  

"MINŐSÉGI AUTÓSISKOLA" SMARTD-09/2007 | Felnőttképzési Nytsz.: 20-0206-04

 

 Magunkról
 Miért a "MOBIL"
 Elérhetőségünk
 Online jelentkezés
 Képek
 Elismerések
 Kedves szülők!
 Vendégkönyv
 Etikai kódexKöszöntjük a MOBIL AUTÓS-MOTOROS ISKOLA honlapján!

 

Nagy öröm számunkra, hogy az  utakon oktatásban eltöltött több mint 40 év alatt sikerült több ezer jelentkezőt a sikeres vizsgára felkészíteni, jogosítványhoz juttatni. Köszönhető ez kiváló oktatóinknak, akiket szakmai tudásuk mellett a kedvesség, a fiatalos hangulat és türelem is jellemez.. Az oktatás során rugalmasan alkalmazkodunk a tanulóink igényeihez. Célunk a vezetést megszerettetni, hiszen a vezetés olyan élmény, amelyet mindenkinek szeretnénk átadni. Kis - és nagymotor, személyautó kategóriákra kiterjedő, teljes körű elméleti és gyakorlati oktatást, valamint az ezzel kapcsolatos ügyintézést folytatunk.  Tanulóink biztosítva vannak arról, hogy működésünk törvényes, tevékenységünk becsületes, oktatásunk korrekt és magas színvonalú. Bizonyítja, hogy autósiskolánk a MINŐSÉGI AUTÓSISKOLA tanúsítvány birtokosa, mely kötelez a tisztességes piaci magatartásra. Magyarországon csak pár azaz 14 autósiskola büszkélkedhet e tanúsítvánnyal.


 Köszönjük a 40 év bizalmat, ami nem jött volna létre Önök nélkül !


Autósiskolánk nyugdíjba vonulás miatt végelszámolás alatt van!


Kedvező tandíjárak! 

Gyorsított személygépkocsi, moped és motor- vezetői tanfolyamok indulnak nyáron:  délelőtt 9 óra, délután 16,30 óra és csak hétvégén 9 órakor. /NÉZD MEG A TANFOLYAMOK INDULÁSA MENÜPONT ALATT/ Tel.: +36/30/3398-536

Színvonalas oktatótermünk, modern autóink, türelmes szakoktatóink  biztosítják a MOBILT választóknak, hogy   NÁLUNK MEGTANUL VEZETNI!


Hívjon minket most
!    Tel.: +36-(30)3-398-536
 

Tóth Dezső - iskolavezető

 

 Állandó telefonügyelet: 06-(30)3-398-536
 

 

Copyright 2007 mobilsuli.hu