http://www.mobilsuli.hu  

"MINŐSÉGI AUTÓSISKOLA" SMARTD-09/2007 | Felnőttképzési Nytsz.: 20-0206-04

 

 Magunkról
 Miért a "MOBIL"
 Elérhetőségünk
 Online jelentkezés
 Képek
 Elismerések
 Kedves szülők!
 Vendégkönyv
 Etikai kódexKEDVES SZÜLÕK!

 

 

Nem hanyagolandó szempont a böngészésnél az sem, hogy az iskola kiírja-e pontosan és érthetően az árait, és nem további megbeszéléstől, vagy hangzatos ígéretektől teszi függővé.

Nem biztos, hogy a legalacsonyabb áron meghirdetett tanfolyamon szerzi meg legolcsóbban a jogosítványát! 

Tudnia kell, hogy az ide vonatkozó rendelkezések szerint minimum  heti 2 alkalommal kell vezetnie. Az oktató túlterheltsége miatt Önt nem érheti hátrány, hogy majd csak hosszú hetek múlva tud esetleg autóra kerülni!

Tudnia kell azt is, hogy amennyiben az adott iskolával nincs megelégedve, és ez az oktatás ideje alatt derül ki, akkor Önnek jogában áll átmenni másik képzőszervhez. Engedjék meg, hogy egy pár mondatban tájékoztassam Önöket arról, ha nincsenek megelégedve a már választott autósiskolájuk szolgáltatásával vagy más ok miatt. Joguk van másik autósiskolát felkeresni és a tanulmányukat ott folytatni.

Tanácsunk:  

·         Írásban bontsák fel a képzési szerződést.

 ·         Fontos, hogy a Képzés igazoláson a levezetett órája és km fel legyen tüntetve!

 ·         Az elbocsátó képzőszerv köteles a "Képzés Igazolást" kiállítani és kettő példányt a tanulónak átadni.

·         A Képzés Igazolást a befogadó képző autósiskolához eljuttatni a kettő példányt , aki hivatalból intézi a további teendőket.

 ·         A Képzési Igazolást  az elbocsájtó képzőszerv tölti ki, hogy a tanuló mely fázisban van az oktatás idején, amin a tanuló nyilatkozik, hogy a területileg illetékes hatóságnál, vagy más eltérő megyében fogja a tanulmányait folytatni. Kiskorú esetében a szülőnek is alá kell írnia.  Az elbocsátó képzőszerv nem vizsgálhatja, hogy a tanuló a későbbi tanulmányait hol folytatja.Állandó telefonügyelet: 06-(30)3-398-536
 

 

Copyright 2007 mobilsuli.hu