http://www.mobilsuli.hu  

"MINŐSÉGI AUTÓSISKOLA" SMARTD-09/2007 | Felnőttképzési Nytsz.: 20-0206-04

 

 Magunkról
 Miért a "MOBIL"
 Elérhetőségünk
 Online jelentkezés
 Képek
 Elismerések
 Kedves szülők!
 Vendégkönyv
 Etikai kódexMAGUNKRÓL

 

 Köszöntjük  a MOBIL AUTÓS-MOTOROS ISKOLA honlapján!

Nagy öröm számunkra, hogy az  utakon eltöltött több mint 40 év alatt sikerült több ezer jelentkezőt a sikeres vizsgára felkészíteni, jogosítványhoz juttatni. Köszönhető ez kiváló oktatóinknak, akiket szakmai tudásuk mellett a kedvesség, a fiatalos hangulat és türelem is jellemez.. Az oktatás során rugalmasan alkalmazkodunk a tanulóink igényeihez. Célunk a vezetést megszerettetni, hiszen a vezetés olyan élmény, amelyet mindenkinek szeretnénk átadni. Kis - és nagymotor, autó /B/ kategóriákra kiterjedő, teljes körű elméleti és gyakorlati oktatást, valamint az ezzel kapcsolatos ügyintézést folytatunk.  Tanulóink biztosítva vannak arról, hogy működésünk törvényes, tevékenységünk becsületes, oktatásunk korrekt és magas színvonalú.

Ha, autósiskolát választ ne dőljön be mindenféle jól hangzó akcióknak, nagy kedvezményeknek./ pl. Ingyenes elmélet, regisztrációs díj! / Ez félrevezető!

30 évesek lettünk! Köszönjük a bizalmat, ami nem jött volna létre Önök nélkül !

 Kedvezményes  elméleti tandíjárak ! 

Kedvező tandíjárak!

Gyorsított tanfolyamok indulnak személygépkocsi, moped és motor kategóriákból. / délutáni 16,30 óra és csak hétvégi 9 óra: / NÉZD MEG A TANFOLYAMOK INDULÁSA MENÜPONT ALATT/ Tel.: +36/30/3398-536

 

Színvonalas klimás oktatótermünk, modern klimás autóink, türelmes szakoktatóink  biztosítják a MOBILT választóknak, hogy   NÁLUNK MEGTANUL VEZETNI!
Megfeleltünk a "MINŐSÉGI AUTÓSISKOLA " cím minőségirányítási követelményrendszer előírásának és jogosultak vagyunk e cím viselésére.A TANÚSÍTVÁNY 2007. december 10.- től érvényes.A Tanúsítvány sz.: SMARTD-09/2007
Szeretnél minőséget ?

Hívj minket most! Tel.: +36-(30)3-398-536 E-mail.: mobil@keszthelynet.hu
 

Tóth Dezső - iskolavezetőÁllandó telefonügyelet: 06-(30)3-398-536
 

 

Copyright 2007 mobilsuli.hu